Gral Полжав - Gral - Art GalleryПолжав - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Полжав

Анри Матис

Медиум: Сикле принт на 300гр. акварелна хартија, врамен со 3х3цм црна дрвена рамка

Големина: 106х106cm

21.900ден

2 на залиха