Gral Jуни 1961 година - Gral - Art GalleryJуни 1961 година - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Jуни 1961 година

Бен Николсон

Медиум: Принт на специјална хартија

Големина: 70x70cm

1.950ден

1 на залиха