Gral Лице на мирот - Gral - Art GalleryЛице на мирот - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Лице на мирот

Пабло Пикасо

Медиум: Сикле принт на специјална хартија

Големина: 100x70cm

4.900ден

1 на залиха