Gral Труба - Gral - Art GalleryТруба - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Труба

Жан Мишел Баскијат

Медиум: Сикле принт на специјална 310гр хартија

Големина: 100x100, 60x60, 80x80cm

2.750ден4.500ден

Clear