Gral Tруба - Gral - Art GalleryTруба - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Tруба

Жан Мишел Баскијат

Медиум: Сикле принт на 300гр. акварелна хартија, врамен со 3х3цм црна дрвена рамка

Големина: 86x86cm

9.500ден

2 in stock