Gral Череп - Gral - Art GalleryЧереп - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Череп

Жан Мишел Баскијат

Медиум: Принт на специјална 225гр. акварелна хартија

Големина: 70x70cm

2.750ден

2 in stock