Gral Број 8 1949 година - Gral - Art GalleryБрој 8 1949 година - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Број 8 1949 година

Џексон Полок

Медиум: Принт на специјална хартија

Големина: 76x127cm

3.900ден

2 на залиха