Gral Мртва природа Цвеќе - Gral - Art GalleryМртва природа Цвеќе - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Мртва природа Цвеќе

Горјан Ѓоргиев

Медиум: Масло на платно

Големина: 140x81cm

74.400ден

1 на залиха