Gral Мерилин сиво со сребрена - Gral - Art GalleryМерилин сиво со сребрена - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Мерилин сиво со сребрена

Енди Ворхол

Медиум: Принт на специјална хартија

Големина: 65x65cm

1.950ден

2 на залиха