Gral Композиција во жолто - Gral - Art GalleryКомпозиција во жолто - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Композиција во жолто

Пит Мондријан

Медиум: Сикле принт на специјална 310гр хартија

Големина: 80x80cm

3.290ден

2 на залиха