Gral Bez naslov 1999 - Gral - Art GalleryBez naslov 1999 - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Bez naslov 1999

Жарко Јакимовски

Медиум: Комбинирана техника на лесонит

Големина: 135x175cm

1.000ден

10 на залиха