Gral Автопортрет - Gral - Art GalleryАвтопортрет - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Автопортрет

Тамара де Лемпицка

Медиум: Принт на хартија

Големина: 80x60cm

1.850ден

2 на залиха