Gral Пријателство - Gral - Art GalleryПријателство - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Пријателство

Жанета Гелева Вељановска

Медиум: Лимитирана едиција, Сикле принт на специјална 310 гр. хартија

Големина: 66х66cm

15.500ден

2 на залиха