Gral Коњ анфас - Gral - Art GalleryКоњ анфас - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Коњ анфас

Александар Филев

Медиум: Сикле принт на HQ канвас, лимитирана едиција од 20, врамен на блинд

Големина: 130х60cm

24.800ден

2 на залиха