Gral Бик и Коњ - Gral - Art GalleryБик и Коњ - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Бик и Коњ

Александар Филев

Медиум: Сикле принт на HQ канвас, лимитирана едиција од 20, врамен на блинд

Големина: 115х90cm

18.600ден

2 на залиха