Gral Без наслов - Gral - Art GalleryБез наслов - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Без наслов

Keith Haring, Кит Харинг

Медиум: Принт на специјална 225гр. акварелна хартија врамен со црна дрвена лајсна

Големина: 75х65cm

4.900ден

3 на залиха