Gral Акт со жолта позадина 2019 - Gral - Art GalleryАкт со жолта позадина 2019 - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Акт со жолта позадина 2019

Маја Стефановска

Медиум: Масло на платно

Големина: 30х40cm

11.900ден

1 in stock