Gral Абстрактен цртеж 2 2021 - Gral - Art GalleryАбстрактен цртеж 2 2021 - Gral - Art Gallery

0

КОРПА

Абстрактен цртеж 2 2021

Маја Стефановска

Медиум: Комбинирана техника на фабријано

Големина: 30х40cm

10.900ден

1 на залиха